Lawatan Dari Deligasi Fakulti Perubatan Universitas Brawijaya | CORPORATE STRATEGY AND COMMUNICATIONS OFFICE
» NEWS » Lawatan dari Deligasi Fakulti Perubatan Universitas Brawijaya

Lawatan dari Deligasi Fakulti Perubatan Universitas Brawijaya

SERDANG, 14 Februari
 - Lawatan dari deligasi Fakulti Perubatan Universitas Brawijaya telah dijalankan pada 14 Februari 2020 di UPM dan wakil UPM yang telah menerima kunjungan ini adalah Prof. Dr. Zamberi Sekawi, Dekan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Prof. Dr. Ahmad Sobri Muda, Ketua Jabatan Pegimejan dan juga Prof. Madya Dr. Wan Nor Hayati Wan Abd. Rahman, Timbalan Pengaran Putra Science Park.

Kerjasama ini telah dieratkan dengan penukaran MoA di antara UPM dan Fakulti Perubatan Universitas Brawijaya yang telah berlangung pada masa yang sama.

Deligasi juga telah dibawa untuk melawat ke Hospital Pengajar UPM dan juga Putra Science Park untuk menjalankan aktiviti kolaborasi yang akan datang terutamanya pada bidang Radiologi.

Date of Input: 06/04/2020 | Updated: 22/04/2020 | hairul_nizam

SEE ALSO