Lawatan Deligasi Magister Terapan Administrasi Pembangunan Negara Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi LAN, Indonesia | PEJABAT STRATEGI KORPORAT DAN KOMUNIKASI
» BERITA » Lawatan Deligasi Magister Terapan Administrasi Pembangunan Negara Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi LAN, Indonesia

SERDANG, 21 Januari
 - Lawatan dari deligasi Magister Terapan Administrasi Pembangunan Negara Sekolah Tinggi Ilmu Administrasi LAN, Indonesia telah dijalankan di Sekolah Pengajian Siswazah pada 21 Januari 2020.

Wakil Sekolah Pengajian Siswazah yang telah mengalukan kehadiran deligasi adalah En. Saiful Azlin Maskan, Sekolah Pengajian Siswazah.

Objektif lawatan adalah mengetahui lebih lanjut berkenaan pengurusan dan pentadbiran Sekolah Pengajian Siswazah dan berminat untuk menjalankan kolaborasi akan datang berkenaan program pascasiswazah.

Tarikh Input: 06/04/2020 | Kemaskini: 22/04/2020 | hairul_nizam

SXDdIAP~